Producten

De chemielijn van Vi-Tech Chemicals is speciaal ontwikkeld voor professionele reiniging in de Carwashbranche. Daarbij zijn onze reinigingsmiddelen milieuvriendelijk en voorzien van een groen label. Ideaal voor de carwashondernemer die kwaliteit in een hoog vaandel heeft staan.

SP3 Auto Shampoo

SP3 een alkalisch intensief reinigingsproduct ideaal voor de Carwashbranche. Verwijderd probleemloos statisch vuil van voertuigen. Daarnaast kent ons product een perfecte schuimvorming voor een langere contacttijd en daarmee het beste resultaat voor de optimale klantbeleving.

Verkrijgbaar in 10, 25, 210 en 1000 Liter.

Productblad

QD4 Wax

Wax is onze innovatieve drooghulp voor het snel drogen van gelakte oppervlakken. Deze wordt toegepast als drooghulp in Carwashbranche. De formule van onze drooghulp kent de eigenschap de oppervlaktespanning van het water te verbreken wat zorgt voor een snellere droging en tegelijkertijd de lak voorziet van een waterafstotende waslaag wat de lak weer laat stralen.

Verkrijgbaar in 25 Liter.

Productblad

VR8 Wheel Clean

Onze VR8 is een sterk alkalisch product bedoeld voor het reinigen van de velgen. Deze is speciaal geïnnoveerd voor ons velgenreiniger-systeem en tevens ook toepasbaar in andere installaties.
De VR8 wordt gekenmerkt door intensieve reiniging, compacte schuimstructuur en stralende velgen!

Verkrijgbaar in 20, 210 en 1000 Liter.

Productblad

TC1 XXL Truck Cleaner

De TC1 XXL Truck Cleaner is veruit de sterkste in zijn klasse. Deze intensieve alkalische reiniger is speciaal door geïnnoveerd voor het reinigen van de meest zwaar vervuilde Transportwagens, Trucks en Tractoren. XXL in zijn reinigingskracht, en de nummer 1 betreft het resultaat.

Verkrijgbaar in 10, 25, 210 en 1000 Liter.

Productblad

Zoekt u ook andere krachtpatsers op het gebied van intensieve en effectieve reiniging? Vraag dan onze catalogus aan voor ons complete spectrum aan reinigingsproducten.

Wij leveren maatwerk, zowel in de techniek, als voor de persoon die voor ons staat.

Contact

Heeft u vragen/opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Vul het contactformulier in en wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen.