Over Vi-Tech Projects

De betrouwbare partner en all-round leverancier in Carwash en Reinigingstechnieken.

Wie zijn wij?

Naast het feit dat wij onszelf zien als leverancier profileren wij ons als dienstverlener in de Carwashmarkt. Tevens voeren wij het alleenrecht op het dealerschap van het solide Carwash merk: Nilfisk Alto Wap Carwash. Al meer dan 25 jaar streven wij naar “het leveren van maatwerk, zowel in de techniek, als in de persoon die voor ons staat.”

Wij zijn de betrokken partij wanneer het gaat om passende en renderende oplossingen als het gaat over:

  • Carwash in de breedste zin van het woord.
  • Randfaciliteiten (o.a. Mattenwassers, Vending, Betaaloplossingen).
  • Truckwash systemen.
  • Rail/ Slangtransport systemen.
  • Mobiele Hogedrukreinigers.
  • Reinigingsproducten met eigen receptuur en optioneel private-label.

Wij leveren maatwerk, zowel in de techniek,
als voor de persoon die voor ons staat.

Waarom Vi-Tech Projects

Wij denken met onze klanten mee, groeien mee in ons aanbod en proberen koploper te blijven als het gaat om innovaties. Wij zijn van mening dat een goed draaiende carwash alleen maar gerealiseerd kan worden wanneer wij als leverancier niet alleen kijken naar de aan te bieden installatie. Maar juist probeert deze zo goed mogelijk te laten passen binnen uw actuele bedrijfsstructuur. En hiervoor is niet alleen kennis maar ook ervaring belangrijk.

Het onderscheid tussen de vele aanbieders van carwash- en reinigingssystemen en Vi-Tech Projects is dat wij naast leverancier onszelf zien als dienstverlener in de carwash markt.

Wij denken met onze klanten mee, groeien mee in ons aanbod en proberen koploper te blijven als het gaat om innovaties. Wij zijn van mening dat een goed draaiende carwash alleen maar gerealiseerd kan worden wanneer wij als leverancier niet alleen kijken naar de aan te bieden installatie. Maar juist probeert deze zo goed mogelijk te laten passen binnen uw actuele bedrijfsstructuur.

Alles draait om de volgende punten:

De veranderende behoeften van zowel uw klanten als uzelf de eigenaar of exploitant

Met de tijd meegaan is hiervan een van de simpelste punten. Zorgen dat zelfs verouderde installaties die er nog jaren tegenaan kunnen uitgerust kunnen worden met de innovaties van vandaag. Zodat u up-to-date bent in uw aanbod naar uw klanten.
Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan contactloos betalen, het upgraden van uw carwash systeem, softwarematige aanpassingen voor online toegang van uw installatie. Het toepassen en integreren van nieuwe innovaties  wat mogelijk is door onze from-basic-to-expand installatie typen en vakkundig team van innovatieve ontwikkelaars.

De mate van het benodigde ontzorgingsaspect

Elke klant en elke locatie is anders. Hier proberen wij op in te spelen door in open gesprekken met u te voeren, tussentijdse korte evaluaties te houden wanneer u dat wenst of wanneer wij dat nodig achten om het optimale rendement uit uw locatie te halen.In sommige gevallen ons rendabele Full-Service abonnement aan te bieden omdat u trots bent op uw locatie maar gewoon weg meer te doen heeft dan voor opzichter te spelen. Samen kijken waar de valkuilen liggen of verbeteringen mogelijk zijn.

Een breed leveringsaanbod

Tevens door nauwe samenwerking met onze partners, welke letterlijk bij ons in huis zitten, is het voor ons mogelijk u een all-round dienstverlening aan te kunnen bieden waarbij u 1 centraal aanspreekpunt heeft. Denk hierbij aan een vakkundig team zowel vaardig en gecertificeerd in o.a. keuringen en certificeringen van technische installaties, brandveiligheid, legionella preventie, NEN-keuringen en tal van andere zaken benodigd voor een veilige werkomgeving en fijne werksfeer. Onderhoud aan een grote diversiteit van (elektro)technische installaties die vaak als randapparatuur van carwash of tankstation te vinden zijn.

Full- Service

In ons aanbod aan diensten is ons Full-Service abonnement een van de meest rendabelere manieren.
Lees hier meer over:

Full Service

“Niet voor even, maar voor het leven”
Wij groeien door, de vraag rest nog, groeit u met ons mee?

Contact

Heeft u vragen/opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Vul het contactformulier in en wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen.