Betaalsystemen

Betalen met waspassen, jetons, apple-pay, smartphone, contactloos met de pinpas of gewoon met cash.

Contactloos betalen met uw pinpas

Zowel bij onze eigen techniek als toepasbaar op andere technieken bieden wij u aan om ook uw Carwash te laten voldoen aan een van de grootste vragen van vandaag de dag:

“Kan ik hier ook contactloos betalen?”

Natuurlijk zijn wij niet achtergebleven als het gaat om innovaties omtrent betalingen. Zo kunt u voor het contactloos betalen kiezen voor een van onze solide oplossingen. Door middel van een klein aantal zorgvuldig gekozen partners kunnen wij u de betalingsoptie aanbieden die bij u past.

Waspassen & Jetons

Vele zakelijke gebruikers van uw Carwash wensen een veiligere, inzichtelijke en gemakkelijke oplossing voor het wassen van hun autopark. Zonder personeel met geld in aanraking te laten komen. Tevens een aankoop bon met betrekking tot de BTW is dan ook gewenst. Met o.a. waspassen en Jetons kan ook de zakelijke wasser bij uw terecht.

Om dan een personal touch te kunnen geven aan de manier waarop uw klant betaald, is het naast goede reclame ook een manier van klantenbinding om uw eigen logo te presenteren op het betaalmiddel.

Wisselautomaten en kaartenladers

Om de klant die niet de mogelijkheid heeft contactloos te betalen toch gebruik te laten maken van uw Carwash is het ook een optie om Muntgeld/Jetons te wisselen bij een Wissel/pinautomaat. Naast het feit dat dit omzet verhogend werkt geeft u een betaaloplossing voor alle doelgroepen.

Tevens kunnen hier ook (met BTW bon) bijvoorbeeld waspassen worden afgenomen en opgewaardeerd. Wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing die bij u past.

Contact

Heeft u vragen/opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Vul het contactformulier in en wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen.