Carwash

De laatste innovaties op carwash techniek, voor zowel de consument, beheerder als de eigenaar.

De concurrentie in de Carwash markt is groot, met de B5 Techniek bent u koploper.

Touchscreen bediening met daarop informatie over wasprogramma’s, openingstijden Carwash en Tankstations, actuele acties als advertentie weergeven op het touchscreen wanneer in stand-by stand, benaderen via het internet. En nog veel meer spectaculaire features.

Waspassen, Muntgeld, Jetons, contactloos betalen met de bankpas.

Vele betalingsmogelijkheden, naar wens in te vullen.

Door het innovatieve iWap systeem is het mogelijk om op afstand in te loggen doormiddel van een versleutelde verbinding.

Zelf langs gaan of personeel aansturen om de ontvangsten en/of draaiuren te noteren en door te geven is verleden tijd. Dit alles kan bekeken worden in Real-time. Smartphone, tablet, pc.. elk moment en overal inzage in uw Carwash systeem. Daarnaast kan onze servicedienst ten alle tijden inloggen om storingen te inventariseren en of u bij te staan waar nodig is.

De B5 techniek denkt met u mee!

De B5 Techniek is in tegenstelling tot andere Carwash technieken zeer veelzijdig. Of  het nu gaat om onderhoudsintervallen, registratie van inkomsten, doseringen van de chemie, vakkundige hulp op afstand, software updates, bedrijfstijden, alles kan en is mogelijk met onze B5 Carwash techniek.

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden of geïnteresseerd zijn in een van onze andere systemen, kom gerust bij ons langs of neem contact met ons op.

Wheel Clean System 3.0

De meerwaarde van het Wheel Clean System 3.0 is ongekend. U maakt met deze installatie het verschil ten opzichte van de concurrent. Als enige in de Carwash-branche wordt er gebruik gemaakt van een specifieke ‘’Foaming-technology’’. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een dikke foaming laag. Door deze aan te brengen op de autovelg ontstaat er een effectieve langdurige contacttijd. Het effect hiervan is dat de actieve chemie een langere contacttijd heeft met het vervuilde oppervlak, het resultaat?

Een prachtig schone velg en boven alles een zeer tevreden klant.

Extra faciliteiten voor uw Carwash.

Als dienstverlener in de Carwash-branche leveren wij naast de Carwash installaties natuurlijk ook de randfaciliteiten zoals: Stofzuigers, Verkoopautomaten (Vending), Mattenwassers, Hogedrukreinigers en tal van andere (winstgevende) randapparatuur.

Daarbij door een nauwe samenwerking met onze partners is het voor ons mogelijk u een all-round dienstverlening aan te kunnen bieden. Denk hierbij aan een vakkundig team zowel vaardig als gecertificeerd in o.a.:

Keuringen en certificeringen van technische installaties, brandveiligheid, legionella inspectie/preventie, NEN-Keuringen en tal van andere zaken benodigd voor een veilige werkomgeving. Onderhoud aan een grote diversiteit (elektro)technische installaties die vaak als randapparatuur van Carwash of tankstation te vinden zijn.

Contact

Heeft u vragen/opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Vul het contactformulier in en wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen.